RÓLUNK

Mi vagyunk...

Renáta & Gábor, a Bringa-Vár csapata

Fontos számunka, hogy nem egy egyszerű bolt, vagy kölcsönző vagyunk. A Tisza-tó partján élün és imádjuk. Az illatát, a színeit, az élővilágát, és mindent ami a tóhoz köthető. Ezt az életérzést szeretnénk átadni Neked is! Ezért alakítottuk ki kerékpár kölcsönzőnk mellett horgász felszerelés boltunkat, illetve teniszpályánkat is. 

Garantáltan mindenki megtalálja, a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget.

Így garantáltan tuti tippeket adunk Neked is, hogy jól érezd magad itt.

Renáta

Gábor

A kölcsönzőnkben több kategória közül, és több mint 100 bringából választhatsz. Alap kerékpárjaink Csepel márkájúak, mellette pedig a sportosabb, KTM márkájú bringáink is nagyon népszerűek. Figyelembe véve az igényeiteket, így már elektromos kerékpárok is elérhetőek. Nálunk a család minden tagja együtt tekerhet, már 5 éves kortól, ezért gyermek és ifjúsági kerékpárok is bérelhetők. 

Kerékpározáshoz kapcsolódó kiegészítők is elérhetők. Úgy, mint gyermekülések, utánfutó, tandem bicaj, bukósisakok, zárak, kosarak, táskák. A szezonban bérlők (06.20-08.20) induláskor kapnak egy kis üveg (0,5l) ásványvizet, választható mentes, szénsavas, hűtött vagy akár fagyasztott is. A gyerekeknek mindig kedveskedünk egy oklevéllel, hogy még büszkébbek legyenek sport teljesítményükre. 😉

Szolgáltatásaink közé tartozik még a műszaki vagy technikai mentés. Van lehetőség csere kerékpár kiszállítására a tó bármely szakaszára vagy esetleg rosszullét, fáradtság esetén visszaszállítás a kölcsönzőbe. Árusítunk kerékpáros ruházatot, kiegészítőket. 

Tökéletes kikapcsolódás az év bármely napján

A Tisza-tó nem csak nyáron csodás! Gyere és fedezd fel Te is!

Foglalj bringát | Bérelj teniszpályát | Készülj fel egy jó pecára

Tökéletes kikapcsolódás az egész családnak!

Scroll to Top